Ontwikkeling & advies

Siebenheller & Partners is betrokken bij de ontwikkeling van uiteenlopende projecten. Hierbij is onze adviesrol belangrijk. Siebenheller & Partners beschikt over zeer goede kennis van de horeca markt en is in staat mee te denken in lange termijn oplossingen en strategieën. Daarnaast kunnen wij de doorvertaling en praktische invulling in kaart brengen en uitvoeren. De ambities en doelstellingen van de opdrachtgever zijn hierbij vanzelfsprekend het uitgangspunt. Een aantal voorbeelden zijn als volgt:

 • Training
  Trainingsprogramma’s, trainingen op maat, tools om trainingen te versterken en back-office coördinatie. Meer informatie hierover leest u bij Trainingen.
 • Mystery Visits
  Mystery Visit programma’s en op maat gemaakte Mystery Visits, al dan niet in combinatie met bijpassende trainingen. Meer informatie leest u bij Mystery Visits.
 • Activatie- en kwaliteitsprogramma’s
  Meedenken en uitvoeren van lange of korte termijn activatie- en kwaliteitsprogramma’s is door de ruime kennis en ervaring een vast onderdeel geworden binnen Siebenheller & Partners. Een voorbeeld hiervan is het Goed Getapt programma dat samen met HEINEKEN Nederland is ontwikkeld.  Hierbij is het verhogen van de kwaliteit en uiteindelijk ook de omzet van tapbier het belangrijkste uitgangspunt.
  Voor HEINEKEN International werkt Siebenheller & Partners continu aan de ontwikkeling en verbetering van het Star Serve programma. Dit programma heeft als doel om wereldwijd de kwaliteit waarmee Heineken® tapbier wordt geserveerd te verhogen. Daarnaast adviseren wij Heineken® brouwerijen en distributeurs wereldwijd bij de lokale uitvoer van dit activatieprogramma.
 • Consultancy en ad interim opdrachten
  Door de hoge mate van flexibiliteit en veelzijdige kennis kunnen medewerkers van Siebenheller & Partners ingezet worden voor consultancy en ad interim opdrachten. Zo heeft Siebenheller & Partners twee jaar lang in Ierland ad interim het  Star Serve programma opgestart, samen met het lokale team van HEINEKEN Ierland. Daarnaast is bij HEINEKEN Nederland 1,5 jaar een van de posities van trade marketeer horeca en trade & instore vervuld.
 • Brainstormsessies
  Siebenheller & Partners adviseert al jaren opdrachtgevers. Met een duidelijke probleemstelling gaat een geselecteerd team van medewerkers aan de slag om een uitgebreid advies te kunnen geven. Vaak gaat dit gepaard met interne of externe brainstormsessies.


Wilt u meer informatie ontvangen over één of meerdere van bovengenoemde onderwerpen? Laat hier uw gegevens achter en één van onze collega’s zal telefonisch contact met u opnemen om uw wensen en ideeën te bespreken.