Trainingen

Mogelijkheden

Een aantal voorbeelden van trainingen die wij kunnen verzorgen zijn:

Actief Verkopen & Bierbehandeling

Deze training heeft als doel om de professionaliteit van de medewerkers op het gebied van gastvrijheid, actieve verkoop en bierbehandeling aan te scherpen. De onderwerpen die worden behandeld  zijn onder andere professioneel barkeepen, gedragsregels, actief verkopen, service en techniek.

Gast in de Spotlight

De medewerker speelt een belangrijke rol in de gastvrijheidsbeleving van de gast. De training draagt bij aan de teamgeest en zet medewerkers aan tot een optimale werkhouding en serviceverlening. De onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn feedback geven en ontvangen, gastvrijheid en klachtenbehandeling.

Management voor Bedrijfsleiders (voorlopig niet beschikbaar)

Management voor Bedrijfsleiders is een praktijkgerichte training, waarin wordt ingegaan op knelpunten waar bedrijfsleiders in hun dagelijkse werkzaamheden mee geconfronteerd worden. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere gastvrijheid, taken en knelpunten, controlefunctie, bedrijfscultuur en motivatie, modern personeelsmanagement en communicatie.

Training op Maat

Wilt u dat wij een training bij uw horecazaak verzorgen die op uw wensen, behoeften en ideeën is afgestemd? Dat kan! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Op deze manier kan de training voor uw onderneming en medewerkers zo optimaal mogelijk ingericht worden.

Wilt u meer informatie ontvangen over één van onze trainingen? Laat hier uw gegevens achter en één van onze collega’s zal telefonisch contact met u opnemen om uw wensen en ideeën te bespreken.