Wie zijn wij?

Medewerkers
Eric Siebenheller ↓
Directeur

Eric Siebenheller is oprichter van Siebenheller & Partners. Naast het aansturen van zijn medewerkers geeft en ontwikkelt Eric diverse trainingen en workshops, onder andere voor het Goed Getapt programma.

e.siebenheller@siebenheller.nl

Franck Evers ↓
Projectmanager

Franck reist als ‘Global Draughtmaster’ de hele wereld over om het Star Serve programma te activeren in de tapbier markten van HEINEKEN International. Gezien zijn jarenlange ervaring is hij ook vaak betrokken bij adviestrajecten rondom tapbier.

Margot Jeurnink ↓
Projectmanager

Margot is verantwoordelijk voor de financiële afhandeling en budgetbewaking van de lopende projecten bij Siebenheller & Partners. Daarnaast stuurt en begeleidt zij de medewerkers op verschillende vlakken en voert functionerings- en beoordelingsgesprekken.

m.jeurnink@siebenheller.nl

Linda Aarts ↓
Projectmanager

Linda coördineert alle internationale projecten binnen Siebenheller & Partners en heeft contact met HEINEKEN International met betrekking tot de ontwikkeling van onder andere het Heineken® Star Serve programma.

l.aarts@siebenheller.nl

Daisy Wanningen ↓
Projectcoördinator

Daisy coördineert een aantal trainingen binnen het Goed Getapt programma. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de jaarplanning, en ondersteunt zij bij de financiële administratie. Daisy is tevens betrokken bij de international projecten.

d.wanningen@siebenheller.nl

Jasper Lebbink ↓
Projectmanager

Jasper vervult in opdracht van HEINEKEN Nederland de rol van programmamanager voor het Goed Getapt programma. In deze rol adviseert en ondersteunt hij de projectmanager van het Goed Getapt programma binnen HEINEKEN Nederland.

j.lebbink@siebenheller.nl

Vera Dinnissen ↓
Projectmedewerker

Vera behoudt het dagelijks contact met markten ter ondersteuning van de internationale projecten, waaronder het Heineken® Star Serve programma. Tevens ondersteunt Vera bij de organisatie van de trainingen en masterclasses die de trainers internationaal verzorgen en assisteert zij bij de financiële administratie van de internationale projecten.

v.dinnissen@siebenheller.nl

Christien Roseboom ↓
Projectmedewerker

Christien coördineert een aantal workshops binnen het Goed Getapt programma en biedt ondersteuning bij de organisatie van trainingen op locatie. Tevens helpt zij bij de ontwikkeling van trainingen en workshops.

c.roseboom@siebeheller.nl

Stefanie Remmers ↓
Projectmedewerker

Stefanie coördineert verschillende trainingen en workshops binnen het Goed Getapt programma en heeft verschillende taken die betrekking hebben op de logistiek.

s.remmers@siebenheller.nl

Paul Voermans ↓
Projectmedewerker

Paul is verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende trainingen van het Goed Getapt programma. Daarnaast biedt Paul ondersteuning bij de organisatie van trainingen op locatie en verzorgt hij trainingen voor het Goed Getapt programma.

p.voermans@siebeheller.nl

Ondersteuning
Erik, Laurens en Theo ↓
Trainers

Naast het verzorgen van trainingen bieden Erik Tackenkamp, Laurens Raven en Theo Albers ondersteuning bij de ontwikkeling en uitvoering van meerdere projecten van HEINEKEN.

Daan, Rik & Veronique ↓
Daan Bastiaans

Daan biedt ondersteuning bij de voorbereidingen voor de Goed Getapt trainingen.

Rik Verweij

Rik ondersteunt ons met de werkzaamheden rondom de aftersales van alle Goed Getapt trainingen.

Veronique Meekes

Veronique verzorgt de boekhouding voor Siebenheller & Partners.

Paul van Gent ↓
IT Consultant

Paul van Gent verleent met Made to Measure Solutions ICT-ondersteuning aan verschillende trajecten. Hij ontwikkelt en onderhoudt o.a. alle database software. Paul is tevens verantwoordelijk voor de financiële administratie van de internationale projecten.  

Stagiair(e) ↓

In de maanden februari en september start er ieder jaar een stagiaire van de Hotel Management School Maastricht die vijf maanden lang een management stage loopt en ons team versterkt.